11/06 και 12/06

Αυτό το διήμερο μας χαρίζει αισιοδοξία, ενώ μας ωθεί να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας, αλλά και τον κοινωνικό μας κύκλο. Από την άλλη βέβαια, δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο κάποια θέματα του παρελθόντος που δεν λύθηκαν όπως έπρεπε, αλλά απλά… κουκουλώθηκαν και τώρα ζητούν επιτακτικά την προσοχή μας.

Κριός

Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη, η γοητεία σου χτυπάει κόκκινο, ενώ και η επικοινωνιακή και παιχνιδιάρική διάθεσή σου σε κάνει… αξιολάτρευτο/η! Βεβαίως, δεν αποκλείεται να σε χαρακτηρίζει και μια κυκλοθυμική διάθεση, που θα μπερδέψει τα πρόσωπα που σε περιβάλουν, όμως είναι στο χέρι σου να την ελέγξεις. Έτσι, μπορείς να περάσεις ένα τέλειο κι αισθησιακό weekend με το ταίρι σου αν ανήκεις στους δεσμευμένους, αρκεί την Κυριακή, να μην παρασυρθείς από έναν εκνευρισμό που μπορεί να σου προκαλέσουν κάποια οικονομικά θέματα!

Ταύρος

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Ταύρε, ίσως αρχικά να πιστέψεις πως δεν είναι και το πιο… αισθησιακό της ζωής σου! Το Σάββατο θα σε χαρακτηρίζει μια εσωστρέφεια, ενώ δεν αποκλείεται να έρθουν στη σκέψη σου κάποια γεγονότα που σε στενοχώρησαν στο παρελθόν και σου δημιούργησαν απωθημένα στη σχέση σου… Αν ανήκεις λοιπόν στους δεσμευμένους του ζωδίου, θα πρέπει να βρεις τρόπο να απαλλαγείς από τις ανασφάλειες και την καχυποψία, αλλιώς, δεν θα αποφύγεις τους καυγάδες και τις εντάσεις με το ταίρι σου… Ωστόσο την Κυριακή θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις μια παθιασμένη και φλογερή μέρα με το ταίρι σου!

Δίδυμος

Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, φρόντισε να μην παραμελήσεις το ταίρι σου για χάρη τους, γιατί αλλιώς δεν θα γλιτώσεις τις δικαιολογημένες γκρίνιες και τα παράπονα από την μεριά του! Άσε που μια έξοδος με φίλους μόνο, μπορεί να φέρει στο δρόμο σου και… πειρασμούς, στους οποίους θα δυσκολευτείς να αντισταθείς… Επειδή όμως τίποτα δεν μένει κρυφό, μην χαλάσεις τη σχέση σου για χάρη μιας εφήμερης περιπέτειας, γιατί μπορεί να σου δημιουργήσει… θεματάκια!

Καρκίνος

Παρόλο που είναι σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Καρκίνε, εσένα θα σε απασχολούν τα επαγγελματικά σου και η καριέρα σου, τουλάχιστον το Σάββατο! Όμως, αν ασχοληθείς μόνο με αυτά, μην απορήσεις αν το ταίρι σου αρχίσει να σου γκρινιάζει και να σου παραπονιέται, θα έχει απόλυτο δίκιο! Κράτα λοιπόν μια ισορροπία και μην ξεχνάς πως… η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη, χρειάζεσαι κι εσύ ξεκούραση αλλά και διασκέδαση!

Λέων

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Λέοντα, ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο!! Επιτέλους ξαναβρίσκεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση, το δυναμισμό και τη γοητεία σου, ενώ και η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη. Αν είσαι αδέσμευτος/η, αυτό το διήμερο θα σου δώσει την ευκαιρία να βγεις με φίλους, να διασκεδάσεις να φλερτάρεις απροκάλυπτα και να κατακτήσεις όποιο άτομο βάλεις στο… μάτι. Και δεν αποκλείεται τώρα να ξεκινήσεις μια νέα σχέση που θα διαθέτει όλα τα φόντα να πετύχει και να αποδειχτεί σταθερή και μακροχρόνια!

Παρθένος

Αυτό το σαββατοκύριακο μάλλον δεν θα είναι και το πιο ανέμελο που έχεις περάσει, αγαπημένε μου Παρθένε, γιατί οι όψεις του σαββατοκύριακου φέρνουν στην επιφάνεια θέματα του παρελθόντος, που μπορεί μεν να σχετίζονται περισσότερο με τα οικονομικά σου, δεν παύουν να επηρεάζουν όμως και τα αισθηματικά σου με κάποιο τρόπο. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους καλό θα είναι να προσέχεις τα λόγια σου, αλλά και τη συμπεριφορά σου απέναντι στο ταίρι σου.

Ζυγός

Αγαπημένε μου Ζυγέ, αυτό το σαββατοκύριακο οι προσωπικές σχέσεις σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Θέλεις να έχεις την αποδοχή των κοντινών σου προσώπων, είτε είναι φίλοι, είτε συγγενείς, και θα κάνεις τα πάντα για να την αποκτήσεις! Πρόσεξε όμως, γιατί έτσι μπορεί να παραμερίσεις, να βάλεις στην άκρη τα δικά σου θέλω και τις ανάγκες σου. Και όχι μόνο αυτό, αλλά μπορεί να δημιουργήσεις πρόβλημα και στο δεσμό σου, αν έχεις ήδη ένα ταίρι, καθώς θα το θεωρήσεις δεδομένο και δεν θα του δώσεις τη σημασία που του αξίζει, ενώ αν είσαι μόνος/η μπορεί να αφήσεις τους άλλους να επηρεάσουν την κρίση σου σε σχέση με μια νέα γνωριμία!

Σκορπιός

Κάπως δύσκολα ξεκινά αυτό το διήμερο, αγαπημένε μου Σκορπιέ, καθώς παρόλο που είναι σαββατοκύριακο εσύ θα έχεις να ασχοληθείς με υποχρεώσεις της καθημερινότητας, επαγγελματικές εκκρεμότητες που πιέζουν για τακτοποίηση και γενικότερα με δουλειές που πρέπει να γίνουν… χτες! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, αντιλαμβάνεσαι πως αυτό θα φέρει γκρίνιες κι εντάσεις μέσα στη σχέση σου, αφού το ταίρι σου θα ζητάει να του αφιερώσεις περισσότερο χρόνο, και με το δίκιο του!

Τοξότης

Ένα άκρως κοινωνικό, επικοινωνιακό και… αισθησιακό σαββατοκύριακο σε περιμένει, αγαπημένε μου Τοξότη! Νοιώθεις αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και έχεις αποφασίσει να ασχοληθείς μόνο με ό,τι σε ευχαριστεί, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες. Αυτό βεβαίως, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, να είσαι σίγουρος/η ότι θα το ευχαριστηθεί και το ταίρι σου, αφού προβλέπεται ότι θα περάσετε μαζί ένα διασκεδαστικό, αλλά και παθιασμένο διήμερο, που θα σας φέρει πιο κοντά και θα αναζωπυρώσει τη φλόγα του πάθους μεταξύ σας. Βέβαια, λίγη προσοχή χρειάζεται την Κυριακή, γιατί μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας, αλλά και τον ανάλογο εκνευρισμό!

Αιγόκερως

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Αιγόκερε, θα βρεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα του σπιτιού και της οικογένειάς σου, όπου μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες εντάσεις και διαφωνίες με συγγενικά πρόσωπα. Ωστόσο, θα βρεις τον τρόπο να τα ξεπεράσεις βρίσκοντας τις καλύτερες λύσεις, ενώ θα έχεις σύμμαχό σου και το ταίρι σου, που θα σου συμπαρασταθεί και θα σε βοηθήσει. Αυτή η συμπεριφορά του θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά και θα σας δέσει περισσότερο, αναζωπυρώνοντας την αγάπη μεταξύ σας. Ιδιαίτερα την Κυριακή, είναι βέβαιο ότι το πάθος θα κυριαρχήσει μεταξύ σας και το κρεββάτι σας θα πάρει φωτιά, ενώ και οι αμοιβαίες… ερωτικές εξομολογήσεις μεταξύ σας, θα σε κάνουν να νοιώσεις ασφάλεια και σιγουριά στην αγκαλιά του!

Υδροχόος

Αγαπημένε μου Υδροχόε, αυτό το διήμερο δεν σκοπεύεις να μείνεις λεπτό μέσα στο σπίτι! Η επικοινωνιακή σου διάθεση, αλλά και η αισιοδοξία που αισθάνεσαι, θα σε ωθήσουν να… πάρεις τους δρόμους και να συναντήσεις φίλους και συγγενείς, να βγεις βόλτα στα μαγαζιά, να δεις κόσμο και να περάσεις καλά. Φυσικά, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, σε όλα αυτά θέλεις να έχεις μαζί σου και το ταίρι σου, που με τη γοητεία που σε χαρακτηρίζει, δεν σκοπεύει να σου χαλάσει κανένα χατίρι, έτσι ένα άκρως διασκεδαστικό διήμερο προβλέπεται για εσάς, που θα σας κάνει να ερωτευτείτε από την αρχή!

Ιχθύς

Είναι στο χέρι σου, αγαπημένε μου Ιχθύ, να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο αισθησιακό και… παθιασμένο! Μπορεί το Σάββατο να φέρνει στην επιφάνεια κάποια οικονομικά θέματα που πιέζουν για επίλυση, όμως είναι δική σου επιλογή το αν θα τα αφήσεις να δημιουργήσουν ανασφάλεια και στον αισθηματικό σου τομέα. Τι εννοώ με αυτό; Ότι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις, είναι να επιτρέψεις στον εαυτό σου να υιοθετήσει μια κτητική στάση απέναντι στο ταίρι σου ή ξαφνικά οι τσέπες σου να γεμίσουν… καβούρια και να αναγκάσεις τον/τη σύντροφό σου να μείνει μέσα, για να μη βγείτε και χαλάσετε λεφτά! Άσε λοιπόν το ταίρι σου έξω από τα οικονομικά θέματα που σε απασχολούν και αξιοποίησε την Κυριακή, για να του αποδείξεις την αγάπη σου στο… κρεββάτι, όπου… μεγαλουργείς!

Πηγή

Το άρθρο Aισθηματικές προβλέψεις ζωδίων Σαββατοκύριακου εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.

EnglishΕλληνικά