Η Capital Market M.Α.Ε. είναι μία αμιγώς Ελληνική Επιχείρηση στον χώρο της λιανικής πώλησης τροφίμων, ειδών ευρείας κατανάλωσης και διαρκών αγαθών. Διαθέτουμε ήδη δύο καταστήματα στις περιοχές Κερατσινίου και Νίκαιας εξυπηρετώντας καθημερινά κατά μέσο όρο πάνω από 1400 πελάτες. Ακολουθώντας τη φιλοσοφία της προσωποποιημένης πώλησης, στόχος μας είναι να αγκαλιαστούμε από τη τοπική κοινωνία σε κάθε περιοχή που ανοίγουμε κατάστημα.

Με μακροχρόνια εμπειρία στον χώρο του χοντρικού εμπορίου τροφίμων από το 2000, η αναζήτηση για εξέλιξη μας οδήγησε το 2021 στο Κερατσίνι, ιδρύοντας το πρώτο μας κατάστημα 380 τ.μ. Με κύρια φιλοδοξία την βελτίωση της εμπειρίας του τελικού πελάτη μπήκαμε στην λιανική πώληση τροφίμων, ειδών ευρείας κατανάλωσης αλλά και επεκτείναμε τη χονδρική πώληση σε παντοπωλεία και εστίαση.

Τα επόμενα χρόνια, η ανάπτυξη συνεχίζει με σταθερά βήματα, ανοίγοντας το δεύτερο κατάστημα στην Νίκαια το 2022 πάντα παραμένοντας πιστοί στις αρχές και στις αξίες μας, επιδιώκοντας να διαθέτουμε προϊόντα άριστης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές, να προσφέρουμε ευγενική και γρήγορη εξυπηρέτηση και να συμβάλλουμε στην πρόοδο της κοινωνίας μας.

Είμαστε δίπλα στους πελάτες μας 7 ημέρες την εβδομάδα από τις 08:00 το πρωί, έως τις 11:00 το βράδυ καλύπτοντας τις ανάγκες τους και έχοντας ως μότο “Capital Market, το δικό σου super market”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site capitalmarket.gr