Τα γυρίσματα του GNTM ξεκινούν και όπως φαίνεται έκλεισε και το όνομα του τέταρτου κριτή.

Δίπλα στη Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σοφρωνίου θα καθίσει η Σοφία Χατζηπαντελή, ενώ χρέη coach αναλαμβάνει η Έλενα Γαλύφα.

Οι πρώτες δηλώσεις

Ο Τάσος Σοφρωνίου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος και περιμένω πώς και πώς να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα. Νιώθω πολύ άνετα με όλους και όσο πιο άνετε νιώθω τόσο πιο πολύ παράγω. Θέλω να έρθουν πολύ ωραία παιδιά μέσα, θέλω οι τηλεθεατές να το απολαύσουν και θέλω να το πάμε σε άλλο level. Έρχομαι από το Παρίσι που ζω τα τελευταία χρόνια και ο τρόπος που σκέφτομαι είναι λίγο κάθετος».

«Ανυπομονώ, είμαι πολύ χαρούμενη και είμαστε λίγο πριν ξεκινήσει το πρώτο γύρισμα. Έχω έναν πολύ όμορφο ρόλο, θα είμαι το αγχολυτικό των παιδιών λίγο πριν συναντήσουν τους κριτές. Την πρόταση τη δέχτηκα με μεγάλο ενθουσιασμό και χαρά, είμαι πάρα πολύ έτοιμη. Η κριτική επιτροπή είναι φανταστική», ανέφερε η Έλενα Γαλύφα.

Κλείνοντας, η Σοφία Χατζηπαντέλη σημείωσε: «Νιώθω μεγάλη τιμή που είμαι σε αυτή τη θέση με τη Βίκυ, τον Γιώργο και τον Τάσο, όλοι μαζί θα επιλέξουμε το μελλοντικό είδωλο. Όλοι τους, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, έχουν αλλάξει τη μόδα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, το ίδιο έχω κάνει και εγώ και θα βρούμε το επόμενο άτομο που θα το κάνει. Θέλω να δω κάποιον και να μην τον ξεχάσω βγαίνοντας από το δωμάτιο. Αυτό αναζητώ, κάποιον με τον οποίο μπορεί να ταυτιστεί ο κόσμος.

Το θέμα δεν είναι να είσαι όμορφος, ψηλός και πολύ αδύνατος, σαν μοντέλο. Το θέμα είναι να είσαι κάτι που όταν το δει κάποιος σε περιοδικό να πει μπορώ να γίνω έτσι, νιώθω πως με αντιπροσωπεύουν. Θέλουμε να δείξουμε ότι οι γυναίκες υπάρχουν στη βιομηχανία και είναι δυνατές. Δεν μας περιορίζει το μέγεθος, η φυλή, το χρώμα ή το φύλο, τίποτα από όλα αυτά.

Το άρθρο GNTM| Έκλεισε η τετράδα της κριτικής επιτροπής εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.