Το Kids Dream Festival, με έμφαση στην ψυχαγωγία, το ευ ζην, τις τέχνες και τη δημιουργία, έρχεται για να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία σε μικρούς και μεγάλους, με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Οι αγαπημένοι καλλιτέχνες Κάρμεν Ρουγγέρη, Ζέτα Δούκα, Μαρία Κορινθίου, Πασχάλης Τσαρούχας, Μάνος Βακούσης και Μαρία Παπαλάμπρου διαβάζουν παραμύθια για τα παιδιά στο πιο ονειρεμένο φεστιβάλ του καλοκαιριού στο Kids Dream Festival.

Για πρώτη φορά στο κέντρο της Αθήνας, στο Άλσος Στρατού στο Γουδή (στάση μετρό Κατεχάκη), δημιουργείται ένας πολυδιάστατος χώρος παιχνιδιού, φαντασίας και τέχνης, με πλούσιο πρόγραμμα, που καλεί μικρούς και μεγάλους να παίξουν, να πειραματιστούν, να μάθουν και να εξελιχθούν!

Στον καταπράσινο χώρο του Άλσους Στρατού θα φιλοξενηθούν, στις 17, 18 και 19 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, θεατρικές παραστάσεις, κουκλοθέατρο, αφηγήσεις παραμυθιών, προβολές ταινιών, βιωματικό παιχνίδι και δεκάδες άλλες δράσεις.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη, η Ζέτα Δούκα, η Μαρία Κορινθίου, ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο Μάνος Βακούσης, η Μαρία Παπαλάμπρου και άλλοι αγαπημένοι καλλιτέχνες, θα είναι εκεί για να μας ταξιδέψουν στον χώρο της τέχνης.

•Το πλανητάριο και η εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους!

•Στις γωνιές δημιουργικής απασχόλησης θα ζωγραφίσουμε, θα κάνουμε κατασκευές, θα ανακαλύψουμε κρυμμένους θησαυρούς, θα μαγειρέψουμε, στο εργαστήρι καλλυντικών και βοτάνων θα φτιάξουμε τα δικά μας καλλυντικά και θα μάθουμε τα βότανα, στο χώρο άσκησης και χορού θα ασχoληθούμε με τη yoga και το tai chi, θα κάνουμε βιωματικό παιχνίδι

• Ειδικοί χώροι για παιδιά προσχολικής ηλικίας, αλλά και γωνιές για ενημέρωση και ψυχαγωγία γονέων, θα καλύψουν ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα!

• Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε μια…. γιγάντια σαπουνόφουσκα στο εντυπωσιακό bubble show!

• Διασκέδαση και… ξέφρενο χορό από το HAPPY KIDS RADIO υπόσχεται το stage του Kids Dream Festival! DJs και χορογράφοι θα ξεσηκώσουν μικρούς και μεγάλους. Και κάθε βράδυ… disco party!

• Και φυσικά… ατέλειωτο παιχνίδι με καφασο-αναρρίχηση, τοξοβολία, mini tennis, τα παιχνίδια της αλάνας και πολλά ακόμα!

Πληροφορίες για το KIDS DREAM FESTIVAL
Xώρος διεξαγωγής: ΑΛΣΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΓΟΥΔΗ (Στάση Μετρό Κατεχάκη)
Στον χώρο του Άλσους Στρατού υπάρχει ελεύθερο PARKING

Ημέρες: Παρασκευή 17 – Σάββατο 18 – Κυριακή 19 Ιουνίου 2022
Ώρες λειτουργίας: 10:00 – 22:00
Προπώληση εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/festival/kids-dream-festival/,
σε όλα τα Public και τηλεφωνικά στο 11876

Πώληση εισιτήριων και στην είσοδο του Φεστιβάλ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και ομαδικές κρατήσεις:
210 7298930

Το άρθρο Kids Dream Festival| Ένα ονειρεμένο τριήμερο φεστιβάλ για παιδιά στο κέντρο της Αθήνας εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.

EnglishΕλληνικά