Η ιστορία μας

Η αγάπη μας για το ποιοτικό και το εκλεπτυσμένο, μας οδήγησε στο να τυποποιήσουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, τα οποία απλόχερα μας δίνει η Ελληνική γη.

Συνεργαζόμαστε με παραγωγούς, οι οποίοι φροντίζουν την ποιότητα των προϊόντων τους, μέχρι να φτάσουν σε εμάς.

Επιλέξαμε τυποποιητήρια εξειδικευμένα, υψηλών προδιαγραφών, για το κάθε προϊόν και εξασφαλίζουμε ότι οι καταναλωτές μας θα ικανοποιηθούν στο μέγιστο και σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας πετυχαίνουμε τον στόχο μας, να ικανοποιούμε τους πελάτες μας.

Τα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο των προϊόντων και οι ελιές Καλαμών είναι η εξέλιξη της προσπάθειας που ξεκίνησε σχεδόν από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα, σε ελαιώνες που βρίσκονται στη Λακωνία και στη Μεσσηνιακή Μάνη. Αυτή την προσπάθεια την εξελίξαμε και την κάναμε μια επιχείρηση στην οποία δώσαμε το αρχαιοελληνικό όνομα .

Το δηλώνει θαυμασμό αλλά και προσφώνηση στα αρχαία ελληνικά, όντας γράμμα του ελληνικού αλφαβήτου.

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο παράγεται από ελιές μιας σοδειάς, της ποικιλίας κορωνέϊκη, οι οποίες συλλέγονται με τα χέρια. Είναι αποτέλεσμα ψυχρής έκθλιψης και μηχανικών μεθόδων. Έχει πικρή επίγευση και ελαφρώς πικάντικη. Το χρώμα του είναι πράσινο.

Οι ελιές Καλαμών ή Kalamata olives , είναι διαλεγμένες μια προς μια ως προς το μέγεθος και το χρώμα τους. Η συνταγή που χρησιμοποιούμε είναι η παραδοσιακή συνταγή της γιαγιάς. Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ξύδι από κόκκινο κρασί και αλάτι.

Ένα βήμα επιπλέον

Καθώς ο πληθυσμός συνεχίζει να αυξάνεται και οι κανονισμοί για την ασφάλεια των τροφίμων αλλάζουν, οι πελάτες μας αναζητούν σε εμάς αξιόπιστους ελέγχους, την ολοκληρωμένη προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας και την διατήρηση της ροής στη τροφοδοσία των εμπορευμάτων.

Έτσι λοιπόν θέτουμε έναν υψηλό στόχο, στο να γίνουμε βασικοί προμηθευτές Ά υλών στην Ελληνική αγορά τόσο σε παραγωγικές μονάδες της βιομηχανίας, όσο και στον κλάδο HORECA με την διάθεση:

  • Ηλιέλαιου
  • Αλεύρων
  • Ζάχαρης

Σε συνεργασία με διεθνή τυποποιητήρια του εξωτερικού αλλά και τους ήδη υπάρχοντες συνεργάτες μας στην Ελλάδα, προχωρήσαμε στη διάθεση του Ηλιέλαιου ὦ στην Ελληνική αγορά, σε συσκευασίες του 1lt, 5lt, 10lt, παλετο-δεξαμενών αλλά και βυτίων.

Επιπρόσθετα είμαστε σε θέση να προμηθεύσουμε με αλεύρι ὦ την Ελληνική αγορά στους δύο βασικούς τύπους:

  • Αλεύρι Σίτου Γενικής Χρήσης (αλεύρι τύπου 70% το οποίο έχει πολύ μικρή ποσότητα πιτύρων, για το σύνηθες λευκό ψωμί. Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες αλεύρου αυτού του τύπου: το δυνατό, το μαλακό ή ντεμί το οποίο δεν είναι άλλο από κάτι ενδιάμεσο)
  • Αλεύρι Σίτου 55% (για ψωμάκια πολυτελείας, ψωμί τοστ, φρυγανιές κλπ, προϊόντα με υψηλό πρωτεϊνικό περιεχόμενο)

Σε συσκευασίες που αφορούν επαγγελματίες και καταναλωτές του 1kg αλλά και των 25kg

 Όπως επίσης είμαστε στην ευχάριστη θέση να προμηθεύσουμε τόσο τους επαγγελματίες όσο και τους καταναλωτές με Ζάχαρη ὦ

  • Ζάχαρη Λευκή Κρυσταλλική
  • Ζάχαρη Καστανή 

Σε συσκευασίες που αφορούν επαγγελματίες και καταναλωτές του 1kg, των 25kg, σε sticks των 4gr αλλά και σε συσκευασίες 1 τόνου τις λεγόμενες big bag.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site omegaproducts.gr