Η Value Media είναι μία διαφημιστική εταιρεία, με 30 χρόνια συσσωρευμένης εμπειρίας στο ενεργητικό της που έχει δημιουργηθεί από έμπειρα στελέχη για να καθιερωθεί στο χώρο. Κύρια δραστηριότητά της αποτελεί ο σχεδιασμός και η υλοποίηση ολοκληρωμένων προγραμμάτων εταιρικής και προιοντικής επικοινωνίας, με εξειδικευμένες υπηρεσίες σε θέματα στρατηγικής, above / below the line, online, καθώς και public affairs, σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα.

Από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, έχει συνεργαστεί με μερικά από τα πιο επιτυχημένα brands, τόσο της εγχώριας, όσο και της παγκόσμιας αγοράς. Πρωτοπόρος στις νέες υπηρεσίες επικοινωνίας, εξελίσσετε σε μια από τις πιο δυναμικές διαφημιστικές εταιρείες της Ελλάδας, δημιουργώντας μακροχρόνιες επιχειρηματικές σχέσεις.

Ακόμη η Value Media δραστηριοποιείται σήμερα στους τομείς της υπαίθριας διαφήμισης, των ραδιοφωνικών σταθμών, των διαδικτυακών υπηρεσιών και των smart city technologies solutions!

Κάθε ένας από τους τομείς δραστηριότητας του ομίλου αποτελεί ισχυρό και σημαντικό κρίκο ενός οργανωμένου και συμπαγούς συνόλου, που κινείται μεθοδικά και με σιγουριά να καλύψει τις ανάγκες του πελάτη. Καλύπτοντας διαφορετικούς κλάδους, ο όμιλος έχει την δυνατότητα να χαράσσει στοχευμένη στρατηγική και να εστιάζει σε συγκεκριμένους επιχειρηματικούς στόχους, με βασικό γνώμονα την ανάπτυξη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site valuemedia.gr