Δημοσιογραφία είναι η συγκέντρωση ειδήσεων και πληροφοριών, και η διάδοση τους μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης με στόχο την κατά το δυνατόν ορθή πληροφόρηση των πολιτών.

Η δημοσιογραφία εμπεριέχει την υποκειμενική άποψη αυτού που την ασκεί, από τον τρόπο διαμόρφωσης ή παρουσίασης των συγκεντρωμένων πληροφοριών, μέχρι τον άμεσο σχολιασμό τους. Όποιος ασκεί τη δημοσιογραφία ως επάγγελμα υπόκειται στον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας της ένωσης συντακτών στην οποία ανήκει.

Οι τομείς με τους οποίους ασχολείται η δημοσιογραφία καλύπτουν όλα τα ζητήματα της πολιτικής, κοινωνικής, οικονομικής και πολιτιστικής ζωής.

Με γνώμονα τα παραπάνω από το 2020 δημιουργήσαμε την ιστοσελίδα της www.valuenews.gr θέλοντας να δώσουμε “αξία, στην ενημέρωση”.

Το www.valuenews.gr είναι ένα site που έχει κάθε είδους νέα και απόψεις και έχει συμπληρώσει ήδη δύο χρόνια λειτουργίας, με δημοσιογραφική έρευνα, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, αρθρογραφία.

Η δημοσιογραφική ομάδα είναι έτοιμη να καλύψει 7 ημέρες την εβδομάδα 24 ώρες ημερησίως, τα σημαντικότερα γεγονότα στην Ελλάδα και το εξωτερικό έτσι ώστε οι επισκέπτες της ιστοσελίδας να έχουν την πληρέστερη δυνατή ενημέρωση.

Παράλληλα διατηρούμε μια πολύ δυναμική παρουσία στο ραδιόφωνο. Ακούστε την εκπομπή μας στο https://valuenews.gr/station/ellada-fm