Το «X Factor» του MEGA έριξε αυλαία απόψε με έναν συναρπαστικό τελικό, που ανέδειξε το επόμενο αστέρι της ελληνικής μουσικής.

Η Κατερίνα Λαζαρίδου, με μέντορα τον Χρήστο Μάστορα, γίνεται η πρώτη γυναίκα που κερδίζει το «X Factor». Κατέκτησε το χρηματικό έπαθλο-ρεκόρ των 150.000 ευρώ και ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records, ερμηνεύοντας στο πρώτο διαγωνιστικό μέρος το «I have nothing» της Whitney Houston και, σε ντουέτο με τον Χρήστο Μάστορα, το «Φύλακας άγγελος» του Γιάννη Κότσιρα. Στη συνέχεια, επισφράγισε τη νίκη της με το «Αν το λες αγάπη αυτό» της Marseaux, που το επέλεξε γιατί με αυτό ξεκίνησε το ταξίδι της στην audition του «X Factor».

Μετά τους ξέφρενους πανηγυρισμούς αγκαλιά με τους κριτές-μέντορες αλλά και τους συνδιαγωνιζόμενούς της, η Κατερίνα Λαζαρίδου ευχαρίστησε τον Χρήστο Μάστορα, λέγοντάς: «Χωρίς εσένα δεν θα γινόταν αυτό». «Πριν από 6 μήνες τραγουδούσα μπροστά στην οθόνη του κινητού μου και έκλαιγα γιατί πίστευα ότι δεν θα κάνω τίποτα», είπε φανερά συγκινημένη η νικήτρια του «X Factor».
Ο Άγγελος Αρχανιωτάκης, με μέντορα τη Μαρίζα Ρίζου, πήρε τη δεύτερη θέση και 50.000 ευρώ, καθώς είναι η πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση που δίνεται χρηματικό έπαθλο σε δεύτερο φιναλίστ. «Όταν πάτησα το πόδι μου εδώ πέρα, δεν πίστευα καθόλου στον εαυτό μου. Έλεγα ότι δεν θα περάσω καν στο bootcamp», είπε ο νεαρός καλλιτέχνης, με τη Μαρία Ρίζου να φωνάζει δίπλα του: «Άκου τι λέει! Είσαι υπέροχος!».

Στο πλατό για να ξεσηκώσει το κοινό, ερμηνεύοντας τις μεγάλες νέες και παλιές του επιτυχίες βρέθηκε ο Κωσταντίνος Αργυρός. Άλλωστε, το «X Factor», στα live shows, μας είχε συνηθίσει σε live acts από ηχηρά ονόματα της ελληνικής μουσικής. Στον χθεσινό τελικό μας επεφύλαξε μία ακόμα έκπληξη, προσκαλώντας τον τραγουδιστή. Ο τραγουδιστής που βρίσκεται στην κορυφή με πλατινένιες επιτυχίες, ενθουσίασε το κοινό με τραγούδια τα οποία έχουν αγαπηθεί αλλά και με επιλογές από τον τελευταίο του δίσκο, που ήδη ξεχωρίζουν.

Το live act του Κωνσταντίνου Αργυρού άρχισε με το «Ηλιοβασίλεμα». «Είπα να ξεκινήσω λίγο ρομαντικά», είπε και αφού ρώτησε το κοινό αν θέλει να συνεχίσει σε αυτό το ύφος, ακούστηκαν οι νότες του «Αφού σε βρήκα δε σ’ αφήνω». Ακολούθησαν τα «Τίποτα εσύ», «Είναι που ακόμα σ’ αγαπώ», «Τελικά», «Ελεύθερος», «Μαζί σου», «Αθήνα μου», «Πόσο», με το κοινό να μην τον αφήνει να κατέβει από τη σκηνή.

«Βλέπω φίλους αγαπημένους, ένα υπέροχο κοινό, μια εξαιρετική παραγωγή και καταπληκτικούς τραγουδιστές, που είμαστε όλοι μαζί τους», είπε σε ένα διάλειμμα ανάμεσα στα τραγούδια. «Μας πήρες και μας πήγες βόλτα» του είπε ο Στέλιος Ρόκκος.

Valuenews.gr

Το άρθρο X-Factor| Μεγάλη νικήτρια η Κατερίνα Λαζαρίδου εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.